Dierenartsencentrum-West

Home

Dierenartsen


Geert de Bruijckere

Geert de Bruijckere, dierenarts gezelschapsdieren, woonachtig in het vissersdorp Breskens.
Sinds 1986 dierenarts en in 1995 mede-oprichter van ‘Dierenartsencentrum West’. Binnen ‘Dierenartsencentrum West’ mede verantwoordelijk voor het kwaliteitsaspect en daarmee het handhaven van het predicaat ‘Sterkliniek dierenartsen’. Naast dierenarts met focus op vogelgeneeskunde, eveneens docent biologie, columnist in West Zeeuws-Vlaamse streekbladen en actief in diverse maatschappelijke organisaties, waaronder de zorg.  Diede van Tarrij

Hallo, ik ben Diede van Tarrij. In februari 2005
heb ik mijn  diploma diergeneeskunde behaald aan de universiteit van Gent.
In 2010 ben ik begonnen als dierenarts gezelschapsdieren bij ‘Dierenartsencentrum West’. Hier heb ik het vanaf het begin erg naar mijn zin. Inmiddels ben ik  verhuisd naar Oostburg, samen met mijn man en onze hond Fiep, en in 2012 is onze zoon Luca geboren. Na meer dan 10 jaar in België te hebben gewoond weer  terug in Nederland!

 

 

 

 

 


 


Eva Verschoore

Nadat ik in juli 2011 ben afgestudeerd aan de universiteit van Gent, ben ik 1 januari 2012 begonnen als dierenarts gezelschapsdieren bij DACWest. Vanaf januari 2014 ook mede-eigenaar van de praktijk, ik hoop hier dan ook nog lang naar mijn zin de zieke dieren te mogen behandelen!
Ik kom oorspronkelijk van ‘De Overkant’ (Goes) en wilde van kleins af aan al dierenarts worden. Momenteel woon ik al een tijd samen met mijn vriend Timo en kat Jupiler aan deze kant van het water in Oostburg. In mijn vrije tijd doe ik graag aan sport (squash, zwemmen, hardlopen), lezen en afspreken met vrienden.

 

 

 


Rosanne Lammers

Hallo! Mijn naam is Rosanne Lammers. In 2014 ben ik aan de Universiteit Gent als dierenarts afgestudeerd, waarna ik in verschillende praktijken heb gewerkt. Vanaf januari 2016 werk ik met veel plezier bij DAC West en sta ik klaar voor u en uw dier(en)! Ik ben een echte “IJzendijkse” en hier woon ik dan ook samen met mijn vriend Baltus en kat Diesel. Mijn vrije tijd besteed ik het liefst aan voetballen, dit is naast de voorliefde voor dieren mijn grote passie!

 

 

Assistentes

Veronique de Croock-Henrij


Hallo, mijn naam is Veronique de Croock en ik werk sinds  januari 2007 met veel plezier bij DACWest als dierenartsassistente. In de praktijk ben ik het meest te vinden in de operatiekamer, in de spreekkamer of in de opname om de dieren te verzorgen. Ik ben mede verantwoordelijk voor de apotheek. Tevens ben ik geschoold in gedragstherapie bij de kat, dus voor problemen betreffende het gedrag van de kat kunt u bij mij terecht.

Ik woon in Eede, met mijn man Marco en onze dochter en zoon. Natuurlijk hebben we ook dieren, 4 hele lieve katten genaamd Urby, Casper, Brutus en Pommelien en 2 konijntjes. Mijn hobby is het verzorgen en rijden van mijn twee paarden, Robijn en Bro.

Ik ben blij met mijn baan bij DACWest: ik houd heel veel van dieren, het werk is leuk en gevarieerd en ik hoop u nog lang van dienst te mogen zijn op de prakijk.

Jessica Dees


Mijn naam is Jessica Dees. Ik werk bij ‘Dierenartsencentrum West’ sinds 2006. Ik verricht baliewerkzaamheden in Oostburg en daarnaast nog tal van specifieke administratieve taken binnen de praktijk, en maak deel uit van het ‘Kwaliteitsteam van Dierenartsencentrum West’.

Samen met mijn gezin woon ik in Oostburg. “Natuurlijk” hebben we  ook een aantal huisdieren; dat kan ook bijna niet anders als je hier werkt. We hebben een hond ‘Demy’ en twee  konijnen.
Liefde voor dieren hoort bij het vak en de praktijk!

 

 

 

 


 

Ivanka Klaver

 

Sinds juni 2008 werk ik, Ivanka Klaver,  in deze gezellige praktijk. Binnen de praktijk ben ik werkzaam op  het afsprakenbureau en de balie en verricht daarnaast tal van administratieve werkzaamheden. Ik woon in Oostburg, samen met mijn vriend, zoontje en dochtertje. En natuurlijk kat Ridder.
Graag tot ziens in onze praktijk in Oostburg of tot  horens aan de telefoon.
 

 

 

 

 

 

 


Eveline Snoeck


Ik ben in 2008 afgestudeerd als dierenverzorgster en sinds mei 2015 mag ik als dierenartsassistente de praktijk te Oostburg een Belgische toets geven. Ik woon dus in Belgie samen met mijn vriend Kevin. Samen geven we en krijgen we veel liefde van onze 2 katten Lola en Izzy en onze 2 eendjes Ducky en Roosje. In de praktijk draag ik met veel liefde zorg voor uw dier; voor en na een operatie, tijdens opname, .... Daarnaast assisteer ik de dierenartsen indien nodig en bereid ik het operatiekwartier voor, steriliseer ik de instrumenten en dergelijke. Samen zorgen we voor een nette praktijk waarbij ik hoop u en uw dier te mogen verwelkomen.


 

 

 

 

Karin de Bruijckere

 

Karin de Bruijckere, sinds 1987 getrouwd met Geert.  Boekhoudkundig medewerkster ‘Dierenartsencentrum West’  en stand-in als dierenartsassistente tijdens avond- en weekenddiensten.  Daarnaast werkzaam in ZorgSaam Ziekenhuis Zeeuws-Vlaanderen als laborante klinische neurofysiologie en vasculair diagnostisch laborante. 
Mijn hobby’s zijn tennissen,  golfen, tuinieren en koken.
 


 

© 2018 Dierenartsencentrum-West